Wednesday, November 13, 2013

Rambling for today

Masalah

sepuluh kali type satu ayat.sepuluh kali gak delete. 

ni mmg kes takde idea nak tulis. 

emmm idea ada, tp xde mood nak menulis blog. 

feeling tak de. 

rasa nak cerita cerita jgak..

tibe tibe rasa perlu ke share kat public? 

perlu ke letak kat blog?

so amik pendekatan mudah, keep it for later. 

cuma peringatan utk semua ibu yg menyusukan, 

jgnlah korang tertinggal pump atau sebarang peralatan pump. 

merana ok. 

demam bengkak susu sgt tak best. 

dlm pantang tak rasa, ni anak dah nak masuk 10bulan baru merasa. 

pening kepala...dah pump sampai takde apa keluar pun still dok rasa bengkak lagi..






3 comments:

  1. hehehe...pump tu benda wajib harus bw ke mana2...i ni pun even direct feeding, tp bila breast dah bengkak, mmg kena pump...huhuhu...

    btw, ur RS dah jual ke belum? brp nak jual erk...let me know ya, email me at bakawali0797@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. k jap sy email.tp dah jual la kak..soriiii

      Delete

Drop you thoughtful cherry here. Thank You =)
Sila datang lagi...