Tuesday, March 22, 2011

mencari pengasuh/babysitter di area sentul/BBS/taman dato senu dan sekitarnya

Saya mencari pengasuh melayu muslim utk menjaga bayi berusia 2bulan (bermula June/Akhir Mei 2011) di kawasan sekitar Sentul/Taman Dato Senu (kalau ada pengalaman lebih baik)

-waktu jagaan ialah Isnin-Jumaat ( 7.45pg-6.30ptg), bayi tidak akan dihantar pada public holiday (sekiranya public holiday jatuh pada hari sabtu, Jumaat sy cuti, atau pun ahad,Isnin sy cuti, jadi bayi tidak akan dihantar juga pada hari2 tersebut)

- bayaran boleh dirunding sama ada mengikut hari atau bulanan

-makanan bayi (susu dan kelengkapan akan disediakan) (sy akan sediakan Expressed Breast Milk, cuma perlu panaskan sahaja)

-sesiapa berminat /mengenali sesiapa yg ingin menjadi pengasuh sila hubungi email sy athidean@hotmail.com...

http://kualalumpurcity.olx.com.my/mencari-pengasuh-babysitter-di-area-sentul-bbs-taman-dato-senu-dan-sekitarnya-iid-179683963

18 comments:

  1. hi there.. awak dah dapat cari babysitter nie ker? saya pun bg anak saya EBM.. so tak tau nak hantar anak kat mane? kene start hantar new year nie. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. hi puteri,

    yup alhamdulillah saya dah jumpa babysitter yg berdekatan dgn rumah saya.
    and she is willing to handle my EBM.dah lebih 7bulan saya hantar. ada few entries sy buat berkaitan babysitter sy untuk rujukan awak.
    btw awak cr babysitter area sentul jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy Child Care Centre SentulJune 11, 2015 at 1:52 PM

      Assalam sya Pn shikeen dri taska Mummy Child Care Centre Kondo Pelangi Sentul..jika bmnat boleh hubungi sya 013 4997440


      Taska bdftar spenuhnya dgn JKM & SSM..Pgambilan terhad bgi mnjamin kselesaan kanak2

      Delete
  3. untungnya awak dapat cari org jaga. turn saya pulak cari org jaga. anak saya sekarang nak masuk 4bulan. mak saya jaga sampai ujung tahun nie aje. so awal tahun nak kene cari org jaga. huhuhu.. sedihnya. saya duduk apt melur. awak tau tak mane2 yang terima baby n boleh handle EBM

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Jika ada sesiapa kwn or saudara mara nk cari baby sitter area sentul let me know k.. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. saya mncari babysitter utk hjung area sentul. call whatsapp. 0193858601

      Delete
    2. Mummy Child Care Centre SentulJune 11, 2015 at 1:52 PM

      Assalam sya Pn shikeen dri taska Mummy Child Care Centre Kondo Pelangi Sentul..jika bmnat boleh hubungi sya 013 4997440


      Taska bdftar spenuhnya dgn JKM & SSM..Pgambilan terhad bgi mnjamin kselesaan kanak2

      Delete
    3. hai.. saya sedang mencari babysitter utk anak area sentul.
      boleh call or ws sy 0135775753

      Delete
  5. salam ada no phne utk babysitter area sentul?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. please refer to this entry

      http://cheerisheverycherry.blogspot.com/2014/03/tips-cari-pengasuh-area-sentul-or.html

      Delete
    2. Sy eira 24thn..blm berkahwin tp amat suka baby or bdk2..sy pnh jaga 2 org anak buah sy..skrg dorg da sek.. baby sy ambl mhl sikit rm350 sbb kalu baby sy x ambk lg baby or bdk lain.. sy duk bandar baru sentul..anything else call me 0122420256

      Delete
  6. salam ada no phne utk babysitter area sentul?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://cheerisheverycherry.blogspot.com/2014/03/tips-cari-pengasuh-area-sentul-or.html

      Delete
    2. Mummy Child Care Centre SentulJune 11, 2015 at 1:53 PM

      Assalam sya Pn shikeen dri taska Mummy Child Care Centre Kondo Pelangi Sentul..jika bmnat boleh hubungi sya 013 4997440


      Taska bdftar spenuhnya dgn JKM & SSM..Pgambilan terhad bgi mnjamin kselesaan kanak2

      Delete
  7. Perlukan pengasuh??untuk 2014@2015?sila hubungi saya 0176293283 nurul...area di sungai besar dan sabak bernam...harga boleh dirunding..tq

    ReplyDelete
  8. Saya penjaga kanak2 area simpang taiping. Call 0125829562 .

    ReplyDelete
  9. Salam..sy eira..sy blm berkahwin tp sy amat suka budak2 lg2 baby..pengalaman sy pnh jaga 2 anak buah sy dr baby shingga dorg 6thn.. tp saya start bln 12/2015..bole nak booking awal..sbb saya x ambil ramai..saya ambil 2 baby je.. area bandar baru sentul.. eira 0122420256

    ReplyDelete
  10. Looking For Babysitter / Nanny

    I am looking for an experience Babysitter / Nanny.

    Area : Jalan Ipoh, staying at PPR BATU MUDA (would prefer experience babysitter / nanny from sentul) or nearby

    Time : 9.30am - 6.30pm (Weekdays only)(My working time)

    Baby : 1years old and 1 months old baby girl, starting on august 2015

    Special Request : Non smoking family member, experience baby sitter / Nanny , (baby all things will ready all) , can teach English spoken

    Please contact me at 018-368 1126 Angie Chua

    ReplyDelete

Drop you thoughtful cherry here. Thank You =)
Sila datang lagi...