Saturday, June 27, 2009

happy mode...

im in the office..
nak tahu kenapa?

tadi dtg kejap ofis settlekan form2 yg perlu di isi di internet utk apply visa..minggu dpn ari selasa ada interbiu ngn kedutaan US..cuak2..sbb nama aku ada "SITI"..arap2, die xkata aku org arab ke ape ke..n syukur arwah atuk aku tak letak nama ayah aku MUHD atau ABDUL atau AHMAD...klu x, mmg masalah..ofismate aku nama MOHD AZIZUL xlepas gi houton sbb nama die ada MUHD..padahal muka mcm org cine..ada muka terorrist ker?

ok2...lepas siap isi2 form..sy pon tersedar, arini 27june..maknenye..gaji ku sudah masuk..ape lagi...

secara automatik nya..diri ini terjemput utk bershopping di isetan yg tgh ada sale up to 70% for members...agaggaga:D

mula2 i go around tgk2 dulu..gi MNG..sbb mmg ada berkenan sebijik beg putih kat situ aritu..tp malang nasibku..beg tu dah abis:(( down giler...tp org kata maknanye takde rezeki la kan..
so xpe2, gi marks and spencer, tgh dok berkenan kat sehelai baju ni, tibe2 lampu terpadam..so xdpt nk memilihh..maksudnye takde rezeki lagi la kan..wahahhaah..selamat fulus aku..

tp bila masuk i-setan..jalan2..nampak satu long sleeve radioactive yg bg aku agak cute..i like the printed words on that shirt.."play with me" wahahhaha...(muka evil sebentar)...nnt i upload gambar shirt tu..skg kat opis, xbawa camera..gugugu..

then naik tpt handbag..makkkk ngaaiii sale gak ker...ape lagi..usha kiplings, tp masih out of budget la..so amik je la satu handbag ni ada 50% less..ok la..kaler ijau-coklat..(giler kaler natural geologist) tp cun..ala2 kiplings gak..brand ape ntah luper..nnt la hapdate..

btw, tak leh shopping bnyk2 sgt bulan ni..sbb sudah janji sama2 adik2 ku tercinta..baju raya kakak sponsor tahun ni:) so, lagi seminggu lebih aku akan bershopping dgn adik2 ku di queensbay mall, penang!!! mari2 adik ku..kita meronngeng dgn keta ayah..hehehe:D

ok, nk balik umah ku surgaku..malam ni nak menonton cerekarama tv3..esok nak gi kajang, kawan ku kawin!!! oh yeee..baju kurung esok lom iron..kay2, chiow chin chaw dulu yerk...

:):):)

4 comments:

  1. Hamboiii...
    Gaji dah masuk yer..
    Shopping kamu yer..ISETAN plak tue..
    nnti i nak pnjam card u gi shopping oke! I nak beli brg kawen!
    huhu..make sure u simpan duit nak beli baju adik u oke!

    ReplyDelete
  2. boleh2..ape kata, i tnglkan kad i setan i dkt u je spnjg 3bulan i xde kat msia nnt..cmne? sounds good kan..sbb i dpt collect point, u pon dpt diskaun gak:)

    haah, tgh menahan nafsu xnak beli ape2 lagi sbb nk belanja adik2 i

    ReplyDelete
  3. boleh2..ape kata, i tnglkan kad i setan i dkt u je spnjg 3bulan i xde kat msia nnt..cmne? sounds good kan..sbb i dpt collect point, u pon dpt diskaun gak:)

    haah, tgh menahan nafsu xnak beli ape2 lagi sbb nk belanja adik2 i

    ReplyDelete

Drop you thoughtful cherry here. Thank You =)
Sila datang lagi...