Thursday, February 14, 2013

Crazy about baby headband

Since dah ada baby girl ni, hari-hari rasa nak bagi baby comel tu pakai pinky2.
But, since dalam pantang, pakai je la apa yg ada.
Tak sabar tunggu habis pantang, nak shopping baju baby girl.
Pinky-pinky.
One of the thing yg sgt memikat hati is baby headband. comelnya
well, husband awal2 dah ckp, nnt dah cukur rambut Imani, kita bg pakai headband,
so takdela orang tanya ni baby girl ke baby boy...
husband allergic sket klu dah terang benderang bg pakai tema lelaki or perempuan, tibe2 ada gak soklan ni baby girl ke baby boy...









Source PopKid


Source SabbyTia








7 comments:

  1. salam akak..follow sye leh x www.brokenemerald.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Akk sejak ada aish..dah failed sikit nk sopink..sbb biasanya bli utk gegirl je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boboy ni mmg lain sket..nnt pikir bab makan dia pulak.

      Delete
  3. Isya yang suka pakai headband tu pun kdg ade org tanye laki ke pompuan.
    guano? HAHAHA
    ohh ade lagi satu tempat shopping headband --> Onulaa

    ReplyDelete
  4. really? sian isya..itu la nak bg anak ni ladylike selagi mampu. satgi dah besar nak ganas2 mcm mak nye tak kisah la..
    ok check it out:)

    ReplyDelete

Drop you thoughtful cherry here. Thank You =)
Sila datang lagi...