Friday, July 11, 2014

Raya Sale Shawl (Buy 2 FREE 1) from F n J Blogshop

Assalamulaikum dan Salam Hari Jumaat buat semua,


Sempena hari Jumaat ni, I nak share satu blogshop jual shawl and tudung lawa-lawa..

I baru je terbeli semalam sebab terpengaruh dengaan promosi raya 2014 dorang iaitu beli 2pcs dapat free 1 pc.

Kebetulan I mmg tgh cari tudung yang matching ngn baju raya, mula ingat nak pakai tudung bawal cap Kangaroo yang murah tu jer, tp bila beli tgk mcm mak ai, striking nye kaler yang I beli.. mcm contrast sgt dgn kaler baju raya..

Maka, I pon tanya ler adik ipar mana dia beli shawl dia pakai masa kawin aritu..

Ler, rupanya dia pakai shawl yg dia sendiri jual.

Ok, set terus I beli jer from dia. malas mahu pikir2 panjang, lagipun I dah pernah tgk shawl tu, kualiti tip top, harga berpatutan sangat and yg penting, labuh dan luas, boleh cover dada kita...



ni contoh shawl tu



Banyak lagi tau shawl yg adik ipar I jual...


yang ni jenis instant hijab tapi ala2 syria plus shawl. RM55

ni pulak jenis bertingket2 gitu
RM30 je 

Link blogshop F n J ni sini yer


jemput tengok, nak order from I pon boleh..
nak order from my sil pon boleh..




1 comment:

  1. thanks sis review blogshop i..semoga bertambah rezeki sis..

    ReplyDelete

Drop you thoughtful cherry here. Thank You =)
Sila datang lagi...