Friday, July 4, 2014

Dapat CPUV Campaigns? Alhamdulillah..

Rezeki Ramadhan ni.. 

Tiba-tiba gatai tangan gi check account nuffnang, baru perasan blog kasih sayang I ni dapat CPUV campaigns dah la... since April lagi rupanya, tpi I yg tak sedar.. 

Sekarang jadi sedar sebab tibe-tibe amount bertambah agak obvious.. Rupanya dah credited dari CPUV ni...

Alhamdulillah..

Blog sekadar di pinggiran tak popular ni dapat jugak CPUV campaigns ni..

Read More>>





Of course la jumlah tu tak banyak. 

Tapi boleh la buat I semangat sket nak blogging..kuikuikui..

TQ Nuffnang... 

Laju2 sket kreditkan duit tu...

kot2 dapat buat duit raya haji nnt..

Alhamdulillah...





2 comments:

  1. za tak faham benda2 ni sbnrnya. asal pasang je nuff tu kat blog. hihi..

    ReplyDelete

Drop you thoughtful cherry here. Thank You =)
Sila datang lagi...