Wednesday, May 15, 2013

1st Giveaway Contest by me [CLOSED]


Assalamualaikum and Hi, 

Sempena Mother's Day 2013 hari Ahad lepas, saya nak buat giveaway kepada mereka yg bergelar ibu yg sedang atau bakal menyusukan anak or bakal jadi ibu dan planning to breastfeed anak. 

Apa yang saya nak bagi ialah Manual Breastpump Brand Mebby. Saya dah pernah pakai ye pump ni selama 1 bulan. Saya stop mengepam bila saya tersedar yang saya tengah pregnant Imani masa tu. Bukan saya stop mengepam sebab pam ni tak bagus. pam ni sgt bagus dan daripada biar dia tersimpan dalam kotak, saya nak bagi giveaway sahaja pada mereka yg memerlukan sebuah pam . Korang boleh la check harga asal pump ni berapa ye..


- Brand Mebby (originally from Italy)
- Sekali dengan bekas 250ml, (dengan penutup)
- BPA Free
- Has two suction level (Minimum and Maximum) and works well to control milk flow
- Ergonomic Handle. 
- 10 stickers untuk labelkan EBM
- Ada soft silicone linear (personally membuatkan rasa lembut dan tidak sakit masa mengepam)
- Comes in a original box (with manual)


Ok, untuk giveaway ni, tak perlu susah2 contest teka teki  ke apa ke...
Just comment kat bawah ni korang nak pam ni. 
Kalau ramai komen, saya pilih ikut random.com

Giveaway Contest ni bermula dari sekarang (13-05-2013) hingga Isnin (20-05-2013)

Ok, All the best bagi yang join..






4 comments:

  1. apakah maksud perenggan last ittew?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh maksudnya nk bg kat adik kak athi punya isteri nnt klu takde org nak join giveaway ni...hihihi

      sebab dia lmbt lg nk kawin...tp klu ana nak, boleh je..ana dah xlama dah nk kawin

      Delete
  2. fiq pun nak jugak ;D dah nak masuk 3 bulan bf darwisyah tp x berjaya beli lg breastpump. hee... ;)

    ReplyDelete

Drop you thoughtful cherry here. Thank You =)
Sila datang lagi...