Tuesday, September 2, 2014

Mini MMR Giveaway by Yana wahmie land



MMR ni stands for Mudahnya Menjemput Rezeki. 
Saya dah ada satu copy buku ni dapat free gift dari Kemn Azmaili masa beli CD Sufi Cilik. 
Tapi saya memang berkenan sangat nak dapatkan Digital Tasbih tu. 
So saya cuba nasib la kira ni join giveaway Yana dari Blog Wahmie Land ni..


Syarat2 Penyertaan senang je:-



  • Follow blog ni di Google+ [done]
  • Buat satu entry tentang GA ni kat blog menggunakan gambar diatas [done]
  • Kemudian letak link entry kat ruang komen pinned post ni [done]
  • Jugak link kan entry anda ke blog ini [done]
  • Anda boleh tag kawan2 anda kalau nak, optional. Tak buat takpe ^_^ [optional kan, so kite tak tag la]

Btw, GA ni start from 1 september sampai 25 September...

Yana cakp, kalau penyertaan banyak, maka dia naikkan kepada 10hadiah...skrg ni pon ada 5 set hadiah ni..

Ada rezeki dapat tasbih digital tu, bestnyaa...



6 comments:

  1. Selamat bersegmen...dari segmen yang sama n gud luck. ;-)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sbb join ^_^

    inshaAllah, semoga ada rezeki ya

    ReplyDelete
  3. jalan2 sini.. dari segmen same..:)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2014/09/mini-mmr-giveaway-by-wahmieland.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama :D
    http://hanaexotics.blogspot.com/2014/09/mini-mmr-giveaway-by-wahmieland.html

    ReplyDelete
  5. Saya pon join juga http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/mini-mmr-giveaway-by-wahmieland.html... Good Luck yer.....

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Drop you thoughtful cherry here. Thank You =)
Sila datang lagi...